Behandeling van spraakstoornissen & dyslexie in Zwolle

Logopediepraktijk Zwartewaterland

Header afbeelding

Contactgegevens

Inschrijving: 06 - 270 700 87

Locatie Zwolle: 06 - 270 700 87 
Locatie Berkum-Zwolle: 06 - 270 700 87
Locatie Genemuiden: 06 - 270 700 87
Locatie Wilsum: 06 - 270 700 87
Locatie Zwartsluis:06 - 270 700 87
Locatie Kampen: 06 - 270 700 87
Locatie 's-Heerenbroek: 06 - 270 700 87

E-mail: logopediezwartewaterland@gmail.com

Gespecialiseerde logopedie in omgeving Zwolle

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Dyslexie
  • Lees- en spellingsproblematiek
  • Sensorische integratie

Lees verder

Logopedie in Zwolle

Om uw logopedische vaardigheden te verbeteren blijven we graag dicht bij u. We hebben daarom kosten noch moeite gespaard bij de uitbouw van een breed netwerk van professionele logopedisten, werkzaam in verschillende sectoren en regio’s. Lees verder

Volg logopedie in Zwolle

Om uw logopedische vaardigheden te verbeteren blijven we graag dicht bij u. We hebben daarom kosten noch moeite gespaard bij de uitbouw van een breed netwerk van professionele logopedisten, werkzaam in verschillende sectoren en regio’s. Zo is onze hulp altijd nabij, ook in Zwolle.

Laat uw spraakstoornissen in Zwolle behandelen

Kampt u met spraakstoornissen in Zwolle, dan hebben wij professionele logopedisten in de buurt die u kunnen helpen. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van aangezichtsverlamming, afwijkende mondgewoonten, dysartrie, nasaliteit, slissen, lispelen, verbale apraxie, ontwikkelingsdyspraxie, vertraagde spraakontwikkeling of vloeiendheidsstoornissen zoals stotteren. Ook kinderen met (preverbale) taal- en spraakstoornissen kunnen op ons rekenen.

Laat uw dyslexie in Zwolle behandelen

Kampt u met dyslexie in Zwolle, dan beschikken wij in uw directe omgeving over buitengewone deskundigen. Dit “hardnekkig probleem met het aanleren en/of vlot toepassen van het lezen en/of spellen op woordniveau”, zoals Dyslexie Nederland het definieert, behoort tot onze specialisaties. Daarnaast helpen we u ook met lees- en spellingsproblemen, sensorische integratie, OMFT en totale communicatie.

Verschillende studies tonen aan dat de wisselwerking tussen specialisten en totaaltherapeuten, die de basis vormt van onze praktijk, een grote meerwaarde biedt aan de behandeling. Dit geldt dubbel voor kinderen met autisme, het syndroom van Asperger of Down, PDD-NOS, ADHD, verbale ontwikkelingsdyspraxie of syndromen gerelateerd aan een lage IQ-score.

Zich aanmelden voor logopedie in Zwolle

Logopedie Zwartewaterland is direct toegankelijk en werkt ook zonder doorverwijzing van uw arts of deskundige. U kunt zich online aanmelden of bellen naar 06-29975058. Er is geen wachttijd en zittingen worden 100% vergoed vanuit uw basisverzekering. U hoeft zelf niets meer te ondernemen voor de betaling van uw behandelingen.