Partners – Logopediepraktijk Zwartewaterland

Logopediepraktijk Zwartewaterland

Header afbeelding

Contactgegevens

Inschrijving: 06 - 270 700 87

Locatie Zwolle: 06 - 270 700 87 
Locatie Berkum-Zwolle: 06 - 270 700 87
Locatie Genemuiden: 06 - 270 700 87
Locatie Wilsum: 06 - 270 700 87
Locatie Zwartsluis:06 - 270 700 87
Locatie Kampen: 06 - 270 700 87
Locatie 's-Heerenbroek: 06 - 270 700 87

E-mail: logopediezwartewaterland@gmail.com

Gespecialiseerde logopedie in omgeving Zwolle

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Dyslexie
  • Lees- en spellingsproblematiek
  • Sensorische integratie

Lees verder

Logopedie in Zwolle

Om uw logopedische vaardigheden te verbeteren blijven we graag dicht bij u. We hebben daarom kosten noch moeite gespaard bij de uitbouw van een breed netwerk van professionele logopedisten, werkzaam in verschillende sectoren en regio’s. Lees verder

Partners

Logopediepraktijk Zwartewaterland maakt deel uit van het Netwerk Jeugd en Gezin Zwolle.
Op initiatief van de overheid richt elke gemeente een Netwerk of Centrum voor Jeugd en Gezin in. Ook in Zwolle. De gemeente en een aantal instellingen zijn partners in het NJG; het NJG vormt één loket naar de instellingen, die zich bezig houden met opvoeden en opgroeien. Binnen het NJG werken deze organisaties samen. Zodat niemand meer van het kastje naar de muur wordt gestuurd of tussen wal en schip belandt.

Snel en makkelijk

De NJG-medewerkers blijven niet achter hun bureau zitten maar zoeken ook de mensen op in de wijk, op scholen, in het jongerencentrum of bijvoorbeeld de peuterspeelzaal. Er zijn dus meer instanties en professionals betrokken bij het NJG. Die samenwerking moet voorkomen dat kleine problemen groter worden en als het nodig is de hulpvragers snel en makkelijk terecht kunnen bij de juiste instanties.

Logopediepraktijk Zwartewaterland werkt samen met de GGMD

GGMD is een afkorting voor Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening. De GGMD begeleidt mensen met een gehoorbeperking en hun naasten. Voor het onderdeel spraakafzien werkt Logopediepraktijk Zwartewaterland samen met de GGMD. De logopedist van Logopediepraktijk Zwartewaterland heeft zich gespecialiseerd in spraakafzien. Er wordt gewerkt met het werkboek van de GGMD.